Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Piezoelektriske Transducer ultralyd

Piezoelektriske Transducer ultralyd

Piezoelektriske transducer ultralyd Ultralydudstyr rensning oparbejde i almindelighed, renseprocessen afhænger af let rengøring objekter og mængden af rengøring beslutninger. De vigtigste renseprocessen er som følger: 1) Hot dypning eller spray rengøring: Formålet er at blødgøre de forurenende stoffer på...

Products Specifications:

Piezoelektriske transducer ultralyd

Ultralyd renseprocessen

Generelt afhænger renseprocessen lethed af rengøring objekter og mængden af rengøring beslutninger. De vigtigste renseprocessen er som følger:


1) hot dypning eller spray rengøring: Formålet er at blødgøre forurenende stoffer på emnet, separat og opløses, og reducere belastningen på den næste renseprocessen.


2) ultralydsrengøring: brug af ultralyd genereret stærk kavitation og vibrationer på overfladen af emnet, skrælning off snavs, men også fedt snavs nedbrydning, emulgering.


3) koldt skyl: brugen af mobile vand vil kaste men stadig flyder på overfladen af emnet snavs skylles.


4) ultralyd skylning: opløsningsmidlet er rent vand, emnet nedsænket i brugen af ultralyd vil flyde på emnets kant, vinkel og pore snavs på det rene.


5) varmt vand og koldt vand skylle: yderligere fjerne snavs partikler knyttet til overfladen af emnet.


6) varm luft tørring: brugen af en bestemt temperatur og vind hastighed, dele overfladen hurtigt tørt.


Ultralyd rengøring maskine sammensætning

Ultralyd rengøring maskine består af følgende komponenter:


1) ultralyd system: herunder transducer og ultralyd generator.

(1) transducer: Transduceren vedtager særlig høj temperatur resistent, vibrationer-resistente og høj viskositet harpiks lim skal fastsættes ved en særlig metode uden at falde ned og kan modstå høje temperaturer af 100 ℃ ~ 150 ℃.


(2) ultralyd generator: high-power ultralyd generator kan være super-audio IGBT power elektronik som de vigtigste komponenter, slags ultralyd generator kredsløb er avanceret, strukturelle integritet, suppleret med en følsom og pålidelig integreret kontrolsystem. En bred vifte af ultralyd generator kan arbejde selvstændigt, men også kan bruges i parallelle grupper til at fuldføre omfattende rengøring projekt.


2) varme og temperatur kontrolsystem. Varmelegemet er som regel lavet af rustfrit stålrør, syre og alkali resistente. Formålet med varme er at varme rengøringsmiddel for at øge effekten vask i vaskemaskinen. Automatisk temperaturregulering kan justeres inden for det relevante område.


3) rengøring tank: den rensetank er generelt lavet af rustfrit stål af argon lysbuesvejsning, tank kroppen er forsynet med en slaggedannelse inspektion port, isolering lydisolering lag, osv., til at sikre, at vandstanden bør være mindst 200 mm over den transducer boks.


4) tank flydende omsætning filtreringssystem. Der er et filter i det system, der dynamisk filtrerer bad for at bevare badet renlighed. Når emnet ud af åbningen, den filtrerede væske flow gennem den øvre del af tanken tud på tilførselsanordning til at udføre en vask, for at vaske overfladen af emnet, når olie, for at undgå sin næste Bad sticky overflade forårsaget af forurening .


5) formidle system: ifølge figuren af emnet, der skal renses, volumen, batch, etc. for at bestemme ultralyd rengøring maskine levering og kontrolmetoder.


6) spray skylle systemet: ifølge overfladetilstand af emnet, der skal renses, nogle vaskemaskiner er udstyret med en spray skylning proces, og den ultralydsrengøring og spray rengøring kombineres økologisk.


7) tørresystem: overensstemmelse med status for emnet renses, nogle vaskemaskiner er udstyret med tørring system, den tørring system er hovedsageligt består af varmeapparater, fans, hairspray dyser og andre komponenter i temperaturkontrol.


Hot Tags: piezoelektriske transducer ultralyd, fabrikanter, selskab, pris, til salg