Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultralyd Piezoelektrisk Rengøringssender

Ultralyd Piezoelektrisk Rengøringssender

Ultralyd Piezoelektrisk Rengørings Transducer Ultralyd Piezoelektrisk Rengøringssæt er anvendelsen af ​​ultralydkavitation i væsken, acceleration og direkte tilstrømning af væske og snavs på direkte og indirekte rolle, således at snavslaget spredes, emulgeres, strippes og ...

Products Specifications:

Ultralyd Piezoelektrisk Rengøringssender

Ultrasonic piezoelektriske rengørings transducer er brugen af ​​ultralydkavitation i væsken, acceleration og direkte tilstrømning af væske og snavs på direkte og indirekte rolle, således at snavslaget er dispergeret, emulgeret, strippet og opnår formålet med rengøring. I øjeblikket anvendes i ultralyd rengøringsmaskine, rollen som kavitation og ligefrem flow af flere applikationer.


Ultralyd er en lydbølge, hvis frekvens overstiger 20 kHz over det humane høreområde. Udbredelsen af ​​ultralydbølger afhænger af det elastiske medium. Når det formeres, oscillerer og transmitterer partiklerne i det elastiske medium energi gennem mediet ifølge udbredelsesretningen af ​​ultralydbølgerne. Bølgerne kan opdeles i langsgående bølger og tværgående bølger. I faste stoffer kan begge transmitteres, mens i gas og væske kun kun longitudinale bølger kan overføres. Ultralyd kan forårsage partikelvibrationer, partikelacceleration og ultralyds vibrationsfrekvens.


Firkantet af kursen er proportional med. Derfor vil dusinvis af kilohertz af ultralyd have en stor kraft, stærk ultralydudbredelse i væsken, på grund af den ikke-lineære effekt, vil producere akustisk kavitation. Stødbølger, der genereres, når en kavitationsboble pludselig lukker, kan generere tusindvis af atmosfæriske tryk rundt om det, direkte påvirker jordbunden direkte, ødelægge adsorptionen af ​​snavs og overfladen af ​​rengøringselementet på den ene side og forårsage jordlaget af ødelæggelsen fra rengøringselementets overflade og gøre dem dispergeret i rensevæsken. Boble vibrationer kan også skrubbe den faste overflade. Bobler kan også "bore ind i" revner i vibrationen, så det snavses af. På grund af ultralydkavitation spredes de to væsker hurtigt og emulgeres ved grænsefladen. Når de faste partikler er overtrukket med olie og klæber til rensedelens overflade, emulgeres olien, og de faste partikler falder af. Kavitationsbobler i vibrationsprocessen vil gøre væsken til at producere cirkulation, den såkaldte akustiske strømning. Han kan gøre overfladen af ​​den vibrerende boble med højhastighedshastigheden og viskositetsspændingen, hvilket kan medføre ødelæggelse og udslip af snavs på rengøringselementets overflade. Ultralydkavitation Mikrostråle med høj hastighed, der er genereret på den faste og flydende overflade, kan fjerne eller svække grænselaget, korrosion af fast overflade, øge rollen som omrøring for at fremskynde opløsningen af ​​opløseligt snavs, styrke rengøringseffekten af ​​kemiske rengøringsmidler . Derudover forårsagede ultralydsvibrationerne i rengøringsopløsningen meget partikelvibrationer og acceleration, men også at vaske stykker af snavsens overflade ved den hyppige og kraftige belastning.


Hot Tags: ultralyd piezoelektriske rengørings transducer, producenter, firma, pris, til salg