Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultrasonic Transducer For Skin Scrubber

Ultrasonic Transducer For Skin Scrubber

Ultrasonic transducer for Skin Scrubber Skræddersyet ultralyd transducer til hud scrubber Ultralyd transducer til hud scrubber ansøgning Deep shovel hud (rengøring): hud skønhed instrument produceret af den varme og højfrekvente vibration for at fremskynde bevægelsen af ​​pores af sebum ...

Products Specifications:

Ultralydstransducer til Skin Scrubber

微信图片_20171124191040_副本.jpg

Skræddersyet ultralydstransducer til hudskrubber

微信图片_20171124191104.jpg

Ultralydstransducer til hudskrubberapplikation

s-l1000.jpg

Dyb skovlskind (rengøring): Hudskønhedsinstrument produceret af den varme og højfrekvente vibration for at fremskynde bevæbningen af ​​sebumets porer, så at snavs og nekrose af det hinde er blødgjort, mens ultralydet fremmer hudens overfladevand mikro-eksplosionseffekt kombineret med mekaniske bølger. Infiltrationen af ​​hudens rolle på et øjeblik, den overskydende fedtemulsion afledt og overfladen af ​​snavset fjernet, i sand sans for dyb rensning uden slitage, bliver huden frisk og naturlig. Overlegenheden af ​​denne dybe rengøringsfunktion er uovertruffen af ​​andre rengøringsmetoder. Remover kan bruges efter fjerneren til at fjerne resterende kosmetik, gøre dit ansigt frisk og forfriskende, for at holde frisk og ren følelse.


Forebyggelse og behandling af acne: hud skønhed instrument rolle i huden, du kan rydde svedkirtlerne, krympe porer, dyb sebum og andre sekretioner, suppleret med rengøringsenhed rengøringseffekt, er hudoverfladen snavs straks fjernet, og dermed hæmmer væksten af bumser. Samtidig kan ultralyd acne acne allerede dannet acne, de nekrotiske celler og nedbrydning af resterende fedt dekomponering, opvarmningseffekten kan forbedre hudens bakteriedræbende funktion gennem dens fysiske og katalytiske rolle ved at accelerere absorptionen af ​​næringsstoffer til huden og cuticle metabolisme , for at sikre den normale fysiologiske funktion af huden for at opnå behandling af acne.


For at forskønne huden og forbedre hudkvaliteten: Den katalytiske virkning af hudfjernelsesinstrumentet forbedrer depolymeriseringen og absorptionen af ​​næringsstoffer på huden, fremmer hudens fagocytose af de deponerede pigmenter og giftige stoffer og opnår effekten ved at fjerne pletter og hvidtning. Renseanordningen producerer højfrekvente mekaniske bølger på cellerne har en subtil klemning og masserer rollen ved at ændre cellevolumen, forbedre celleaktivitet, krympe porerne, forbedre hudens elasticitet. Samtidig spiller ultralydsrollen og opvarmer det lokale blod og lymfeproblemer lokal bevægelse, forbedrer hudgennemtrængelighed og fremskynder vævsmetabolisme, forstærker absorptionen af ​​senescerende og nekrotiske celler, reducerer rynker, reducerer hudens aldring, forbedrer hudtekstur.


Fugtgivende: ultralyd for at rydde ernæringen mellem hudtransportrørledningen gennem højfrekvent mekanisk bølgemassage og katalytisk virkning for at fremme vandpåfyldning og absorption, huden skinnende og glat.


Hot Tags: ultralyd transducer til hud scrubber, producenter, firma, pris, til salg