Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultralyd Diameter Sensor

Ultralyd Diameter Sensor

Ultralyddiametersensor Ultralyddiametersensorprincippet og -anvendelse I øjeblikket er ultralyddiametersensorer ved den løbende udvikling af sensorteknologi blevet anvendt i stor udstrækning i industriel produktion. Her beskriver vi designprincipperne for ultralydssensorer, de vigtigste ...

Products Specifications:

Ultralyddiametersensor

QQ 图片 20171125213537.png

QQ 图片 20171125211721.png

20140902134032703270.jpg

Ultralyddiametersensorprincip og anvendelse


På nuværende tidspunkt er ultralyddiametersensorer i vid udstrækning blevet anvendt i industriel produktion med den fortsatte udvikling af sensorteknologi. Her beskriver vi designprincipperne for ultralydssensorer, de vigtigste præstationsindikatorer, struktur og arbejdsprincip samt praktiske anvendelser.


Ultralydsensor Ultralydsonden består hovedsagelig af piezoelektriske chips, begge kan lancere ultralyd, du kan også modtage ultralyd. Små effekt ultralydssonde til detektion. Det har mange forskellige strukturer, kan opdeles i straight probe (skrå bølge), skrå sonde (skærebølge), overfladebølgesonde (overfladebølge), Lambølgesonde (Lambbølge), dobbelt sonde (en sondereflektion, en sonde til modtage) osv.


Vi kan tilpasse andre typer ultralyds diameter sensor:

ultralyd sensor catalog.png

Hot Tags: ultralyds diameter sensor, fabrikanter, firma, pris, til salg