Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultrasonic afstand modul

Ultrasonic afstand modul

Ultrasonic afstand modul Ultrasonic afstand modul d esign principper Ultrasonic sensor er brugen af ultralyd Karakteristik af udviklingen af sensoren. Ultralyd er en mekanisk bølge hvis vibrationer frekvens er højere end det af lydbølge. Det er genereret af vibrationer...

Products Specifications:

Ultrasonic afstand modul

SKU099641h.jpg

微信图片_20171124215945.png

QQ图片20171125214933.png

Ultrasonic afstand modul dEsign principper

Ultrasonic sensor er brugen af ultralyd Karakteristik af udviklingen af sensoren. Ultralyd er en mekanisk bølge hvis vibrationer frekvens er højere end det af lydbølge. Det er genereret af vibrationer af transducer chip under excitation spænding. Det har de særlige kendetegn ved høj frekvens, kort bølgelængde, lille diffraktion fænomen, især god directivity, kommunikation og andre egenskaber. Ultralyd på flydende, fast penetration evne, især i solen uigennemsigtig solid, det kan trænge ind i dybet af snese meter.

Ultralyd forekommende urenheder eller grænseflade vil producere en væsentlig refleksion af afspejles i et ekko, hit den levende krop kan producere Doppler-effekten. Derfor, ultralyd test er almindeligt anvendt i industrielle, nationalt forsvar, biomedicinske og andre aspekter af ultralyd som et middel til registrering, skal producere ultralyd og modtage ultralyd.

Den enhed, der udfører denne funktion er en ultrasonic afstand modul, sædvanligvis kaldet en ultralyds transducer eller en ultralyd sonde.


Hot Tags: Ultrasonic afstand modul, fabrikanter, selskab, pris, til salg