Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultralydsmålesensor

Ultralydsmålesensor

Ultrasonic målesensor specifikationer: Ultralyd målesensor dimensioner: Ultralyd målesensor struktur og arbejdsprincip: Når spændingen påføres den piezoelektriske keramik, vil det producere mekanisk deformation med spænding og frekvensændringer. På den anden...

Products Specifications:

Ultrasonic målesensor specifikationer:

QQ 图片 20171125213601.png

Ultralyd målesensor dimensioner:

20140902134032703270.jpg

Ultralydsmålerens sensorstruktur og arbejdsprincip:

Når spændingen påføres den piezoelektriske keramik, vil den frembringe mekanisk deformation med spændings- og frekvensændringer. På den anden side genereres en ladning, når den vibrerer den piezoelektriske keramik. Ved anvendelse af dette princip, når en vibrator bestående af to stykker piezoelektrisk keramik eller et stykke piezoelektrisk keramik og et metalstykke, såkaldt bimorph-element, påføres med et elektrisk signal, udgives ultralydbølger på grund af bøjningsvibrationer. I modsætning hertil genereres et elektrisk signal når en ultralydsvibration påføres et bimorphelement. Baseret på ovenstående effekt kan den piezoelektriske keramik bruges som ultralydsensor.


Såsom ultralydssensorer er en kompositvibrator fleksibelt fastgjort til basen. Den sammensatte vibrator er en kombination af en resonator og en vibrator af et bimorph element bestående af et metalstykke og et piezoelektrisk keramisk stykke. Resonatoren er trompetformet for effektivt at udstråle ultralydbølgen dannet af vibrationen og effektivt koncentrere ultralydbølgen ved den centrale del af vibratoren.


Ultralydssensorer til udendørs brug skal have god forsegling for at forhindre indtrængen af ​​dug, regn og støv. Piezoelektrisk keramik er fastgjort inde i metalhusets top. Basen er fastgjort til den åbne ende af kassehuset og dækket af harpiks. Til industrielle robotter, der anvendes i ultralydssensorer, er nøjagtigheden nødvendig for at nå 1 mm og har stærk ultralydsstråling.


Med bøjningsvibrationerne hos konventionelle bimorph-vibratorer er dette ikke muligt ved frekvenser over 70 kHz. Derfor skal du i højfrekvensdetektionen bruge piezoelektriske keramiske lodret vibrationsmodus med lodret tykkelse. I dette tilfælde bliver den akustiske impedans af de piezoelektriske keramiske kampe med luften meget vigtig. Den piezoelektriske keramik havde en akustisk impedans på 2,6 × 107 kg / m2s, mens luften havde en akustisk impedans på 4,3 × 102 kg / m2s. En forskel på 5 strøm fører til et stort tab på overfladen af ​​den piezoelektriske keramiske vibrerende stråling. Et specielt materiale klæber til den piezoelektriske keramik som et akustisk matchende lag for at matche luftens akustiske impedans. Denne struktur gør det muligt for ultralydssensoren at fungere normalt op til hundrede kHz.

Andre typer ultralydsmålesensor:

ultralyd sensor catalog.png


Hot Tags: ultralyd målesensor, fabrikanter, firma, pris, til salg