Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultrasonic Sensor 40khz

Ultrasonic Sensor 40khz

Ultrasonic sensor 40khz specifikationer: Ultrasonic sensor 40khz dimensioner: Ultrasonic sensor 40khz de vigtigste resultatindikatorer ultralyds sensorer 40khz er kernen i dets plast jakke eller metal jakke i en piezoelektriske chip. Der er mange materialer, der udgør wafer. Størrelsen af...

Products Specifications:

Ultrasonic sensor 40khz specifikationer:

Center frequency(KHz)

40.0KHz±1.0 KHz

Fremsendende lydtryk Level(dB)

117min(0dB=0.02mPa)

Modtage Sensitive(dB)

-65min(0dB=1V/μbar)

-6 dB retningsvirkning (grader)

204

Ringen

≤1.2MS

Funktion

Senderen

kapacitans (pF)

2200±25﹪

Tilladte Input Voltage(Vp-p)

150(40KHz)

Driftstemperatur (℃)

-40 ~ 80℃

Temperatur ved opbevaring (℃)

-40 ~ + 85℃

Metaller af sag

Aluminium

Terminal

PIN

Vægt (g)

1.4g

Ultrasonic sensor 40khz dimensioner:

ultrasonic receiver transmitter.jpg


Ultrasonic sensor 40khz de vigtigste resultatindikatorer ultralyds sensorer 40khz er kernen i dets plast jakke eller metal jakke i en piezoelektriske chip. Der er mange materialer, der udgør wafer. Størrelsen af wafer, som dens diameter og tykkelse, varierer, så udførelsen af hver enkelt sonde er forskellige og vi skal ved sin ydelse før brug. De vigtigste resultatindikatorer ultralyds sensorer omfatter:


Ultrasonic sensor 40khz arbejder frekvens.

Driftsfrekvens 40khz er den piezoelektriske wafer resonant frekvens. Når føjet til begge ender af AC spænding frekvens og resonant frekvensen af chip lige, output maksimalt energi, den højeste følsomhed.


Ultrasonic sensor 40khz driftstemperatur.

På grund af det Curie punktet af den piezoelektriske materialer er generelt forholdsvis høje, især når brugen af diagnostisk ultralydssonde mindre strøm, så arbejdstemperatur er relativt lav, du kan arbejde i mange timer uden svigt. Medicinsk ultralyd sensor 40khz temperaturen er relativt høj, der kræver en separat køleanlæg.


Ultrasonic sensor 40khz følsomhed.

Hovedsageligt afhænger af fremstilling af chip selv. Elektromekaniske kobling koefficient, høj følsomhed; anden side, lav følsomhed.


Struktur og Funktionsprincip af ultrasonic sensor 40khz


Når spændingen anvendes på den piezoelektriske keramiske, vil det producere mekanisk deformation med spænding og frekvens ændringer. På den anden side når vibrerende piezoelektriske keramiske, er en afgift genereret. Ved hjælp af dette princip, når en vibrator består af to stykker af piezoelektriske keramisk eller et stykke af piezoelektriske keramik og et metal stykke, såkaldte bimorph element, der anvendes med et elektrisk signal, ultralydsbølger udsendes på grund af bøjning vibrationer. Derimod når en ultralyd vibrationer er anvendt på et bimorph element, er et elektrisk signal genereret. Baseret på de ovenstående virkning, kan den piezoelektriske keramiske bruges som en ultralyds sensor.


Som ultralyds sensorer 40 khz, en sammensat vibrator er fleksibelt fast til basen. Den sammensatte vibrator er en kombination af en resonator og et vibrator af en bimorph element består af et metal stykke og en piezoelektriske keramiske stykke. Resonator er trompet-formet, effektivt udstråle den ultralyd bølge genereret af vibrationer og effektivt koncentrere den ultralyd bølge på den centrale del af vibratoren. Ultralyds sensorer til udendørs brug skal have god forsegling for at forhindre indtrængen af dug, regn og støv. Piezoelektriske keramik er fast inde i toppen af den metal sagen. Basen er fastgjort til den åbne ende af vognkasse og dækket med harpiks. For industrielle robotter bruges i ultralyds sensorer, nøjagtigheden skal nå 1mm, og har stærke ultrasonisk stråling.


Med bøjning vibrationer af konventionelle bimorph vibratorer er dette ikke muligt ved frekvenser over 70 kHz. Derfor, i højfrekvente påvisning, skal du bruge lodret tykkelse vibrationer tilstand piezoelektriske keramik. I dette tilfælde bliver den akustisk impedans af piezoelektriske keramiske kampe med luften meget vigtig. Den piezoelektriske keramiske havde en akustisk impedans på 2,6 × 107 kg / m2s, mens luften havde en akustisk impedans på 4.3 × 102 kg / m2s. En forskel på 5 power fører til store tab på overfladen af den piezoelektriske keramiske vibrerende stråling. En særlig materiale overholder den piezoelektriske keramik som en akustisk matchende lag til at matche den akustisk impedans af luft. Denne struktur gør det muligt for den ultrasonic sensor til at fungere normalt op til hundredvis af kHz.


Ultrasonic afstand sensor teknologi princippet og anvendelse

Ultrasonic afstand sensor kan være almindeligt anvendt i niveau (niveau) overvågning, robot kollision unddragelse, en bred vifte af ultralyd Nærhedsafbrydere, og tyverialarm og andre relaterede felter, pålidelige arbejde, nem installation, vandtæt, lanceringen vinklen er lille , høj følsomhed, praktisk og industrielle vise instrument forbindelse, men også give en større vinkel på sonden lanceringen.


Ultralyds afstandsmåler: ultra-high-energy akustisk spænder teknologi har gjort et stort gennembrud i ultralyd spænder teknologi, som ikke kun udvide anvendelsen af ultralyd spænder teknologi (for ekstremt hårde arbejdsvilkår), og den Brug af intelligent justering teknologi, væsentligt forbedre pålideligheden af ultralyd produkter og resultatindikatorer, tillade brugernes ingen bekymringer.


Fremragende echo processing teknologi, ultra-høj frekvens af 5-50 KHZ frekvens således at den maksimale rækkevidde af niveau måle op til 120 meter, gældende medium temperatur -20 ℃ - 175 ℃. Intelligent fuldt automatisk justering af bølge frekvens, automatiske temperatur kompensation funktion gør sit arbejde mere stabil og pålidelig. HpAWK serienprodukter også har en fleksibel måde at arbejde (strømforsyning kan være 12VDC, 24VDC, 110VAC, 220VAC; to / tre / fire wire systemet kan kombineres frit i samme instrument. Det har også avancerede fjernbetjening GSM, CDMA, Internet debugging funktion, hvilket gør brugeren klar til at modtage teknisk support.


Gennem de ovenstående beskrivelse af ultrasonic sensor design, struktur og anvendelse af indførelsen.


Ultrasonic sensor 40KHZ tilpasset.


Hot Tags: Ultrasonic sensor 40khz, fabrikanter, selskab, pris, til salg