Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Ultralyd modtager

Ultralyd modtager

Ultralyd modtager specifikationer. Ultralyd modtager dimension. Ultralyd modtager viden. Folk kan høre lyden er på grund af vibrationer i objektet, dens hyppighed i de 20 HZ - 20 KHZ rækkevidde, mere end 20 KHZ kaldet ultralyd, mindre end 20 HZ kaldet infralyd. Almindeligt anvendte ultralyd...

Products Specifications:

Ultralyd modtager specifikationer.

Center frequency(KHz)

40.0KHz±1.0 KHz

Fremsendende lydtryk Level(dB)

117min(0dB=0.02mPa)

Modtage Sensitive(dB)

-65min(0dB=1V/μbar)

-6 dB retningsvirkning (grader)

60°

Ringen

≤1.2MS

Funktion

Modtager

kapacitans (pF)

2200±25﹪

Tilladte Input Voltage(Vp-p)

150(40KHz)

Driftstemperatur (℃)

-40 ~ 80℃

Temperatur ved opbevaring (℃)

-40 ~ + 85℃

Metaller af sag

Aluminium

Terminal

PIN

Vægt (g)

1.4g

Ultralyd modtager dimension.

ultrasonic receiver transmitter.jpg

Ultralyd modtager viden.

Folk kan høre lyden er på grund af vibrationer i objektet, dens hyppighed i de 20 HZ - 20 KHZ rækkevidde, mere end 20 KHZ kaldet ultralyd, mindre end 20 HZ kaldet infralyd. Almindeligvis anvendes ultralyd hyppigheden af snesevis af KHZ-snesevis af MHZ.


Ultralyd er en form for mekanisk svingning i elastisk medier i to former: tværgående (tværgående) og i længderetningen (langsgående). I industrielle applikationer, den vigtigste brug af langsgående svingning. Ultralyd kan være i gas, flydende og fast i udbredelsen af dens udbredelse ved forskellige hastigheder. Desuden, har det også refraktion og reflektion fænomener og dæmpning i forbindelse med formering. I luften for at overføre ultralyd, frekvensen er lav, normalt snesevis af KHZ og i fast, flydende, hyppigheden er højere tilgængelige. Henfald hurtigere i luften, men i flydende og fast spredning, dæmpning mindre, spredes yderligere. Ultralyd egenskaber, kan udnyttes af forskellige ultrasoniske sensorer, kombineret med forskellige kredsløb, lavet af forskellige ultrasoniske måle instrumenter og anordninger og kommunikation, medicinske apparater og andre aspekter er meget udbredt.


Ultralyds sensorer er den vigtigste materielle piezoelektriske krystal (electrostriction) og nikkel-jern legering (magnetostrictive) to kategorier. Electrostrictive materialer er føre zirconate titanate (PZT) og så videre. Piezoelektriske krystal ultrasonic sensor bestående af en reversibel sensor, kan det blive konverteret til mekaniske svingninger af elektricitet til at producere ultralydsbølger, mens det modtager ultralydsbølger, men også til elektrisk energi, så det kan opdeles i sendere eller modtagere. Nogle ultralyds sensorer til at sende, men også for modtagelse. Her beskrives kun den lille ultralyds sensor, sende og modtage lidt anderledes, det er egnet til formering i luften, de operationelle frekvens er generelt 23-25KHZ og 40-45KHZ. Denne type sensor er velegnet til spænder, fjernbetjening, anti-tyveri og andre formål. Som T / R-40-60, T / R-40-12, etc. (hvor T sagde at sende, Rasmussen sagde at modtage, 40 sagde hyppigheden af 40 KHZ, 16 og 12, at dens diameter størrelse, i millimeter). En anden slags forseglet ultrasonic sensor (MA40EI type). Det er karakteriseret ved en vandtæt (men kan ikke placeres i vand), kan bruges til materiale niveau og nærhed switche, dens bedre ydeevne. Der er tre grundlæggende typer af ultralyd applikationer, transmission type fjernbetjening, tyverialarm, automatiske døre, Nærhedsafbrydere, osv.; adskille reflekterende type til afstanden måling, niveau eller materiale niveau; reflekterende type for materiale prøvning, tykkelse måling.


Ved at sende sensor (eller bølge senderen), modtagende sensor (eller bølge receiver), kontrol del og den strømforsyningen del. Senderen sensor og brugen af en diameter på ca. 15 mm keramisk oscillator transducer sammensætning, rolle af transduceren er at vibrere den elektriske vibrationer energi af det keramiske oscillator i super energi og stråling til luft; og modtag sensoren fra den keramiske oscillator transducer og forstærker kredsløb, transduceren modtager bølge til at producere mekaniske vibrationer, det omdannes til elektrisk energi, som produktionen af sensor-modtager for at sende påvisning. I den faktiske brug kan keramiske transduceren bruges til at sende sensoren som modtager sensor virksomhedens keramiske oscillator. Kontrol del styrer hovedsagelig puls tog frekvens, arbejdscyklus, sparsom graduering, optælling og registrering afstand sendt af senderen.

Ultralyd modtager andre typer.

ultrasonic sensor catalog.png

Hot Tags: ultralyd receiver, fabrikanter, selskab, pris, til salg