Produktkategori
Kontakt os

PZT elektroniske keramik Co., Ltd

Tilføje: Mingyou bygning Baoan Shenzhen City Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

1 MHz ultralydstransducer

1 MHz ultralydstransducer

1 MHz Ultrasonic Transducer 1MHz vandtæt ultralydssensor til afstandsmåling Specifikation 1 MHz Ultralydsensor hovedapplikation Ultralydsensorteknologi, der anvendes i forskellige aspekter af produktionspraksis, og medicinske applikationer er et af de vigtigste anvendelser ...

Products Specifications:

1 MHz ultralydstransducer

微信图片_20171125124355.png

1MHz vandtæt ultralydssensor til afstandsmåling

Specifikation

INGEN.

Vare

Specifikation

1

Resonansimpedans

≤100Ω

2

Resonansfrekvens

1 MHz

3

Statisk kapacitans

900 ± 20% pF

4

Trykfast

2.5Mpa

image.png

1 MHz Ultrasonic Transducer hovedapplikation


Ultralyd sensing teknologi, der anvendes i forskellige aspekter af produktionspraksis og medicinske applikationer er en af ​​de vigtigste applikationer. Følgende medicinske eksempler illustrerer anvendelsen af ​​ultralyd sensing teknologi. Ultralyd i medicin bruges hovedsagelig til at diagnosticere sygdomme, hvilket er blevet en uundværlig diagnostisk metode i klinisk medicin.


Fordelene ved ultralyddiagnose: ingen smerter på emnerne, ingen skade, metoden er enkel, klar billedbehandling, diagnose af høj nøjagtighed. Så let at fremme, af læger og patienter velkommen. Ultralyddiagnose kan baseres på forskellige medicinske principper, vi tager et kig på en repræsentant for en såkaldt A-type metode. Denne metode er at bruge ultralyd refleksion.


Når ultralyd propagerer i humant væv, der støder på to medieinterfaces med forskellige akustiske impedanser, produceres et reflekteret ekko ved den grænseflade. Hver gang en reflekterende overflade opstår, vises ekkoet på oscilloskopets skærm, og impedansforskellen mellem de to grænseflader bestemmer også ekkolodets amplitude.


I industrien er den typiske anvendelse af ultralyd ikke-destruktiv test af metal og ultralyds tykkelse af to. Tidligere har mange teknologier været hæmmet af manglende evne til at opdage det indre af objekter, og tilstedeværelsen af ​​ultralyd sensing teknologi har ændret denne situation. Selvfølgelig er flere ultralyds sensorer fast monteret på forskellige enheder for at "stille" detektere, hvad folk ønsker. I fremtidige applikationer vil ultralyd kombineres med informationsteknologi og nye materialeteknologier, og der vil opstå mere intelligente og meget følsomme ultralydssensorer.


Andre typer ultralydsensor:

ultrasonic sensor catalog.png

Hot Tags: 1 mhz ultralydstransducer, producenter, firma, pris, til salg